Hurtigruten

De kust van Noorwegen maakt het een uitstekende mogelijkheid om een cruise te maken. Met de Hurtigruten is het mogelijk om een onvergetelijke cruise in het land van Fjorden, Noorderlicht en de middernachtzon te maken. Het is inmiddels mogelijk om een cruise te maken in verschillende prijsklassen en dus voor een breder publiek beschikbaar.

Cruise Noorwegen: Hurtigruten

Ga mee op een fantastische cruise langs de Hurtigruten die bekend staat als de “De mooiste reis op aarde”. Cruise mee op de befaamde zeeroute langs Noorse hoogtepunten. Stap aan boord van een Hurtigruten cruise en maak deel uit van een eeuwenoude traditie. Een oorspronkelijke dienst die meer dan 110 jaar geleden ontstond als een onmisbare schakel voor de bereikbaarheid van afgelegen gemeenschappen aan de kust. De Hurtigruten, ook wel Norwegian Coastal Express genoemd, is sinds het ontstaan nooit ver afgedwaald van de oorspronkelijke route. Deze gaat langs de ruige Noorse kust en de laatste echte wildernissen van Noorwegen. Reis met Hurtigruten naar de Noordkaap. Ervaar de natuurlijke schoonheden van een land dat steeds van stemming wisselt en een land dat iedere dag een onvergetelijke ervaring met nieuwe uitzichten en unieke ontdekkingen brengt.

Cruise Noorwegen: Betekenis Hurtigruten

Hurtigruten betekent “snelle route” in het Noors. De Hurtigruten bestaat sinds 1893 en was oorspronkelijk bedoeld als een communicatie- en reisverbinding tussen de dorpen aan de westkust van Noorwegen.

Cruise Hurtigruten ‘de mooiste reis ter wereld’

De Hurtigruten routes worden vaak beschreven als ‘de mooiste reis ter wereld’. De Hurtigruten biedt toegang tot de meest adembenemende landschappen en unieke cultuur van Noorwegen.

Cruise Noorwegen: cruise Hurtigruten hoogtepunten

Hoogtepunten zijn de Hanze stad Bergen, de Geiranger fjord (alleen in de zomer), en de Lofoten eilanden. cruise noorwegen

One Response to Hurtigruten

  1. De heer WordPress 10 mei 2015 at 06:40 #

    Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Geef een reactie