Wandelkaart - Topografische kaart 001 Lindesnes - Mandal, Noorwegen | Nordeca

Deze kaart is gedrukt op het onverwoestbare en watervaste Tyvek-materiaal: het gaat zeer lang mee. De prijs is fors te noemen, maar bedenk dat deze kaart in Noorwegen net zo veel kost; het is niet anders, dat hoort bij Noorwegen! Deze kaartenserie is niet direct op voorraad, maar wordt voor u besteld; houdt bij uw planning dan ook rekening met een levertijd van enkele weken.
Bijzonder gedetailleerde wandelkaart van een deel van Noorwegen met ingetekende wandelroutes, zowel de gemarkeerde als de niet gemarkeerde paden, hoogtelijnen met een interval van 20 meter en nauwkeurige aanduiding van rivieren en meren. Daarnaast kent de kaart veel toeristische informatie als campings, berghutten en hotels.
Om een groot gebied te kunnen omvatten op een dergelijk gedetailleerde schaal is gekozen voor tweezijdig kaartgebruik: een voor- en achterkant. Deze meest recente serie is een vervanging voor de oude 50.000 serie die werd aangeduid met 4 cijfers met een toevoeging van romeinse cijfers; de oude serie is niet meer leverbaar.
Deze kaart is een vervanging voor de vroegere kaarten 1410 I, 1410 IV, 1411 II, 1411 III