Een huttentocht in en door Noorwegen is zeker een hele goede mogelijkheid tijdens uw vakantie. Het huren van hutten of huisjes wordt veel gedaan door de Noren en buitenlandse toeristen. Het is heel goed mogelijk om een geplande huttentocht door Noorwegen te gaan. Daarnaast kunt u ook ongepland op huttentocht gaan.

De hutten

De standaard varieert van heel eenvoudig tot heel luxueus. Maar allemaal bieden ze de mogelijkheid om te genieten van de echte Noorse sfeer en gezelligheid. Iets wat niet te vergelijken is met een verblijf in een kamer in de stad of in een hotel. In het huisje kunt u uw tijd naar eigen goeddunken indelen. Of misschien moet u wel helemaal niets organiseren. Huisjes en hutten worden verhuurd door professionele organisaties en door regionale of plaatselijke VVV-kantoren. Er staan ook advertenties in lokale kranten of op internet.

Huttentocht Noorwegen

Omdat er in heel Noorwegen hutten te vinden zijn is Noorwegen het land bij uitstek om op huttentocht te gaan. De diversiteit en het wijdverspreide aanbod garandeert een leuke huttentocht door Noorwegen. Tromso

Populair