De kust van Noorwegen maakt het een uitstekende mogelijkheid om een cruise te maken langs en door de Noorse fjorden. Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar voor een cruise Noorwegen. Zo is het bijvoorbeeld met de Hurtigruten mogelijk om een onvergetelijke cruise in het land van Fjorden, Noorderlicht en de middernachtzon te maken. Het is inmiddels mogelijk om een cruise te maken in verschillende prijsklassen en dus voor een breder publiek beschikbaar.

Cruise door de fjorden van Noorwegen

Ga mee op een fantastische cruise langs de Hurtigruten die bekend staat als de “De mooiste reis op aarde”. Cruise mee op de befaamde zeeroute langs Noorse hoogtepunten. Stap aan boord van een Hurtigruten cruise en maak deel uit van een eeuwenoude traditie. Een oorspronkelijke dienst die meer dan 110 jaar geleden ontstond als een onmisbare schakel voor de bereikbaarheid van afgelegen gemeenschappen aan de kust. De Hurtigruten, ook wel Norwegian Coastal Express genoemd, is sinds het ontstaan nooit ver afgedwaald van de oorspronkelijke route. Deze gaat langs de ruige Noorse kust en de laatste echte wildernissen van Noorwegen. Reis met Hurtigruten naar de Noordkaap. Ervaar de natuurlijke schoonheden van een land dat steeds van stemming wisselt en een land dat iedere dag een onvergetelijke ervaring met nieuwe uitzichten en unieke ontdekkingen brengt.

Cruise Noorse fjorden

De Noorse Fjorden staan bekend als een van de meest spectaculaire gebieden van de wereld, velen beweren dat een cruise de enige manier is om het landschap echt te waarderen. Flam.

Cruise naar de Noordkaap

Een cruise naar de Noordkaap is zeer avontuurlijk. Doorkruis de Poolcirkel om het meest noordelijke puntje van Europa te bereiken. Aanschouw de Midnight Sun, een fantastische ervaring die u meegemaakt moet hebben.

De Hurtigruten

Wanneer je een cruise wilt maken naar en over de Noorse fjorden dan moet je ook naar de mogelijkheden van de Hurtigruten te bekijken. Het is mogelijk om vanaf de stad Bergen naar het uiterste noorden van Noorwegen te reizen. Het wordt ook wel de mooiste zeereis ter wereld genoemd.

De meest populaire reizen op en rij