Rondreis Noorwegen

Rondreis Noorwegen2019-02-07T10:00:11+01:00

Een populaire manier om Noorwegen te verkennen is via het boeken van een rondreis. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Je kan kiezen voor een reis met de bus of met een gehuurde of eigen auto. Daarnaast zijn in veel rondreizen vervoer via een cruise (Hurtigruten) opgenomen.


10-daagse autorondreis Het beste van Zuid-Noorwegen

Autorondreis | DeJongIntra.nl | €589.00

Deze rondreis brengt u door zuiden van Noorwegen. In Telemarken lijkt al het natuurschoon op miniatuurschaal te zijn samengebracht en aan de kust zorgen de de havensteden Stavanger en Bergen voor een paar levendige dagen. In tien dagen ontdekt u alle hoogtepunten van de zuidkust, het fjordengebied en het binnenland. U eindigt de rondreis in de hoofdstad Oslo.


13-Daagse comforthutten tour Thor

Autorondreis | BBI-Travel.nl | €.00

Deze rondreis begint in Nordseter, nabij het gezellige Lillehammer. Vervolgens reist u door het fraaie Gudbrandsdal over het Strynefjellet bergplateau het fjordendistrict in. Omringd door gletsjers, meren en fjorden zijn hier tal van dagtrips en activiteiten te ondernemen. De reis gaat verder over de machtige Sognefjord richting Hardanger voor een verblijf tussen de fruitboomgaarden, waarna u uw vakantie afsluit met een aantal dagen in het pittoreske Telemark.


14-daagse rondreis Bergen, Fjorden en Kusten

Autorondreis | TUI.nl | €1099.00

Bergen, fjorden en kusten dat is zoals de titel al doet vermoeden het algemene beeld van wat je gaat zien tijdens deze 14-daagse rondreis door Noorwegen. Deze onvergetelijke reis zal beginnen met de aankomst in de plaats Beitostølen, via Sogndal en het visserplaatsje Florø zul je arriveren in Bergen. Een bezoek aan het prachtige Eidfjord is daarna aan de beurt en uiteraard komt ook Stavanger aan bod. Op de één na laatste dag heb je genoeg tijd om Oslo op je gemak te ontdekken.


6/8-Daagse Fjordtrip Stavanger, Preikestolen en Lysefjord

Rondreis met huurauto | BBI-Travel.nl | €.00

Maak vanuit Stavanger een ontdekkingstocht door de mooiste delen van het fjordengebied en beleef een kleurrijke zomer. Tijdens uw verblijf in de “oliestad” Stavanger kunt u een bootexcursie door de Lysefjord doen. Met een huurauto verkent u de omgeving van Stavanger en rijdt u vervolgens, een schitterend traject op weg naar Tau, om daar te overnachten in hutten nabij het Bjørheimsmeer en de fjorden rondom Stavanger. U heeft alle tijd om in de schitterende omgeving te wandelen, kajakken of een tocht naar de beroemde Prekestolen te maken, alvorens u vanuit Stavanger naar huis vliegt. Vlucht, huurauto en overnachtingen zijn inbegrepen.


Autorondreis Grand Tour Noorwegen

Autorondreis | Kras.nl | €.00

Een echte must voor natuurliefhebbers! Met deze autorondreis gaat u op ontdekkingstocht door de indrukwekkende natuur van Noorwegen. Spectaculaire watervallen, immens grote fjorden en adembenemende uitzichtpunten. Rijdt over de unieke en beroemde ‘Atlantic Road’. De Trollstigen brengt u naar haar 11 scherpe bochten klimmend naar boven voor een prachtig uitzicht. Varend door de prachtige Geirangerfjord en Sognefjord, ziet we Noorwegen op haar best. En uiteraard bezoeken bezoekt u de Scandinavische steden als Oslo, Bergen en Trondheim.

Zoeken met de reiszoeker
Populairste reizen en vakantie’s