Er is een enorme keuze aan reizen en bestemmingen. Voor veel reizigers is het een uitdaging om de juiste reis of bestemming te vinden. Op deze pagina delen we een beperkt aantal reizen die een aparte vermelding waard zijn. Het helpt jouw om een goede keuze te maken een de juiste reis te boeken.

Ik zoek een…

Een korte maar bijzonder reis naar de stad Tromso. Maak je klaar voor een bijzondere ervaring naar een stad en gebied met bijzonder veel mogelijkheden. En hopelijk lukt het om het Noorderlicht te bewonderen.

Deze afwisselende reis start met een nonstop vlucht van Amsterdam naar Tromsø. Tromsø wordt ook wel “Gateway to the Arctic” genoemd en kent verschillende interessante bezienswaardigheden zoals het Polaria bezoekerscentrum en het Poolmuseum. Vanuit Tromsø vaart u over de oude postschiproute met de Hurtigruten naar Kirkenes en passeert u onderweg het uiterste Noorden van Europa, de Noordkaap. Tijdens deze 2 daagse zeereis, die deels over de Barendsz-zee gaat, heeft u vaak goede kans op het zien van Noorderlicht. Hou uw camera daarom voortdurend bij de hand.

Ontdek vanuit een drietal vakantieadresjes hoe afwisselend Noorwegen is. Via de bergen en fjorden reis je Europa’s grootste bergplateau. En onderweg kom je langs de twee charmante steden Oslo en Bergen. Het gaat om een rondreis voor het hele gezin langs bergen, watervallen, fjorden en hoogvlaktes. Een retourovertocht Kiel-Oslo met de luxe Color Line is bij deze reis inbegrepen.

Busreis | OAD | Hurtigruten | Overtocht inbegrepen | 10 dagen

We kunnen het niet hard genoeg roepen: Noorwegen is adembenemend mooi! En na deze rondreis langs de vele hoogtepunten die het land te bieden heeft, zult u dat volmondig beamen. U zult het allemaal met eigen ogen zien: smalle bergpassen, diepe fjorden, immense watervallen, uitgestrekte bossen, gletsjers en de grootste hoogvlakte van Europa. Ga met ons mee op een fantastische rondreis naar Noorwegen. Oad neemt u mee naar prachtige fjorden als het Byglandsfjord, Hardangerfjord en het Nærøyfjord

Cruise | ANWB | Hurtigruten | Vlucht inbegrepen

Dit is één van die reizen die je eens in je leven gemaakt moet hebben. Met de historische Hurtigruten postboot door de ongerepte winterwereld van de Noorse fjorden, de Lofoten en de Noordkaap. Een rondreis die nog meer schittering krijgt als je het magische noorderlicht ziet. Dit is de mooiste zeereis ter wereld met volpensionverzorging. Je verblijft op de Hurtigruten postboot. De reis is inclusief retourvlucht Amsterdam – Bergen met KLM.
Wandelvakantie Noorwegen - Oad busreizen

Wandelreis | OAD | Busreis | 10 dagen

Geniet van de prachtige wandelingen door het mooie Noorse landschap. Tijdens deze indrukwekkende wandelreis Noorwegen verblijven we in Eikerapen en Jørpeland vanwaar we prachtige wandelingen maken door de ongerepte Noorse natuur. In het Sirdal bezoeken we, indien mogelijk, een husky farm en maken we een prachtige wandeling door de natuur. Het hoogtepunt van deze reis is natuurlijk de wandeling naar de Preikestolen. De wereldberoemde rots die majestueus over het Lysefjord uitsteekt!
12-daagse rondreis Noorwegen Puur Natuur

Wandelreis | Djoser| Groepsreis | 8 dagen

Vanuit het pittoreske Alesund reizen we met ferry’s en eigen touringcar door verschillende fjorden en over indrukwekkende bergen, waar je elke keer een onvergetelijke wandeling kunt maken, zoals bijvoorbeeld naar de schitterende Geirangerfjord. We verblijven in verschillende gunstig en prachtig gelegen accommodaties in het Fjordenlandschap van West-Noorwegen. We genieten van bekende hoogtepunten zoals de Geirangerfjord en het uitzicht vanuit Andalsnes, maar gaan tijdens de zes wandeldagen juist ook buiten de gebaande paden, zodat we kunnen genieten van indrukwekkende gletsjers, verscholen baaitjes en authentieke dorpjes.
12-daagse rondreis Noorwegen Puur Natuur

Wandelreis | Djoser| Groepsreis | 12 dagen

Tijdens onze reis door Noorwegen komen we langs de meest fantastische en ongerepte landschappen. Gletsjers en bergen worden afgewisseld met watervallen en natuurlijk het Noorse visitekaartje bij uitstek: de fjorden! We beginnen de reis in Oslo en eindigen in Bergen, waartussen we enkele klassieke hoogtepunten bezoeken, zoals het Geirangerfjord, maar juist ook tijd doorbrengen in minder toeristische plaatsen van ongekende schoonheid. We bezoeken het letterlijke hoogtepunt van het land, de bergtop Galdhopping, maar ook het figuurlijke hoogtepunt, waarbij we per kajak door de beschermde wateren van de Norangs- en Hjörundfjord varen.
boek je vakantie bij de ANWB
Droomhut wintersport Trysil Noorwegen
Meer dan 85.000 vakantiehuizen
Scandinavië met Voigt Travel
Oad - Rondreizen
Tenzing Travel - Noorwegen